top of page
Oranje Bewindvoering in Breda | Oranje

Oranje Bewindvoering

 
Oranje Bewindvoering brengt orde op zaken. Dat is ons motto, en wij zullen er alles aan doen om dit voor onze cliënten te bereiken. Onze bewindvoerders zijn niet alleen thuis in alle relevante wetgeving, maar ook zeer ervaren op het gebied van schuldsanering en uitkeringen.

 

Maar misschien belangrijker, wij kijken zeer goed naar uw persoonlijke situatie. Niemand is hetzelfde, en ook niemands leven verloopt hetzelfde. Soms zijn er problemen die ervoor zorgen dat iemand niet meer goed voor zichzelf (en dus ook voor zijn geld) kan zorgen, denk aan lichamelijke of psychische problemen of een verslaving. Maar soms is het ook zo dat er sprake is van problematische schulden en raakt iemand het overzicht gewoonweg even kwijt. 

 

Wij begrijpen dat het een grote stap is om een bewindvoering aan te gaan. Wij zullen er alles aan doen uw belangen te behartigen en respecteren op ieder gebied uw privacy. Wij zijn aangesloten bij de branchevereniging voor bewindvoerders, en ook bij het college voor bescherming persoonsgegevens. Wij gebruiken gespecialiseerde software waarin alleen de bewindvoerders daadwerkelijke betalingen kunnen goedkeuren en wij openen voor u rekeningen bij een van de grote banken van Nederland.

 

Wij zijn iedere werkdag bereikbaar, altijd. 

 

Oranje Bewindvoering brengt orde op zaken.

 

 
 
 
 
bottom of page